Din Indkøbskurv

Der er 0 varer i din kurv.

I alt: 0,00 DKK

Bålsted

Sorter faldende

Bålsted

At hygge sammen om et bål med snobrød, grillmad og hvad man ellers kan finde på er hvad mange forbinder både med deres barndom og sommer. Hos OnlyOutdoor.dk sælger vi grej både til det stationære bålsted, typisk i form af en samling sten hjemme på græsplænen, og i særdeleshed også til mobile bålsteder, så der kan hygges på en terrasse af fx sten.

Det rigtige grej er vigtigt for at få det bedste ud af ens tid om bålstedet - eller alene for ikke at spilde den ved at bande over brændte snobrød og pandekager. Vi har pander og gryder af høj kvalitet, der både egner sig til stationære og mobile bålsteder. Gå ikke ned på udstyret, når der skal hygges sammen med familie og venner; det kan aldrig betale sig.

Ligeledes har vi køreklare sæt til mobile bålsteder. Sådanne mobile bålsteder består af pande, gryde, kæder, bon-fire-ben og en grillrist. Med et sådant sæt er du klar til at grille overalt og er altså ikke begrænset til stensamlingen i hjørnet af haven. I stedet for er nu også indkørslen, terrassen af sten, stenbedet og andre steder gode muligheder. I kan med andre ord hygge jer om et bålsted godt skærmet af træer eller under halvtagets skygge - og maden, I kan lave med et mobilt bålsted er stadig helt fantastisk, hvis I også køber gode og friske råvarer!

Både hvis du søger efter tilbud på udstyr til bålsteder, herunder bålfade, bålstedsfødder, grillriste, gryder, pander, BBQ-pander og meget mere har du mulighed for at finde det her. Vi har udstyr i forskellige prisklasser fra støbejern til rustfrit stål. Du har mulighed for at købe en mindre pakke med et af vores mobile bålsteder, der får dig hurtigt i gang med lækker mad i baghaven, eller at gå hele vejen og købe udstyr til den helt store pakke og det helt store grillsted. Begge dele kan anbefales.

Vi danskere er at folk af grill. Benyt dine bålsteder til grill, til hygge med snobrød og pandekager, til at lave almindelig mad udenfor med et godt glas vin i skyggen af solen eller noget helt fjerde. Der er noget særligt over at lave mad med bålsteder - og du finder meget hurtigt ud af hvad med godt bålstedsudstyr som fundet her på siden!