Din Indkøbskurv

Der er 0 varer i din kurv.

I alt: 0,00 DKK

Udekøkken

Sorter faldende

Hvorfor anskaffe et udekøkken?

Mad smager bedre i det fri, og det giver både sommerstemning og en god følelse af udeliv at kokkerere på terrassen. Desuden er det sjovere og lettere at gøre madlavning til et fælles projekt, hvis køkkenet står ude. Hvem har ikke prøvet at stå inde i køkkenet, mens resten af forsamlingen hygger sig udenfor - med et udekøkken er der ingen som behøver at stå i køkkenet indenfor.

Hos os har vi bevidst fravalgt udekøkkener i rustfrit stål. Det er vores overbevisning at et så koldt materiale ikke passer til en hyggelig dag på terrassen. Vores udekøkkener er lavet af pulverlakeret aluminium, granit og træ. Udekøkkenerne er opbygget via moduler, hvilket gør det muligt for dig at opbygge dit helt eget udekøkken alt efter behov - og skulle behovene ændre sig, kan du altid udskifte et modul. Basisrammen er i pulverlakeret aluminium, således at vægten holdes nede. Modulerne er i granit eller træ. Granit gør det muligt at tilberede maden uden at skulle tænke på om brodpladen eller vasken bliver ridset. Træet giver køkkenet et varm look, som passer godt til en hyggelig dag på terrassen. Alt efter dine behov kan vi sammensætte et køkken som passer til lige netop dig.

Vedligehold af udekøkkenet

Vores udekøkken er vedligeholdelsesfrit. Træet er varmebehandlet og dermed vejrbestandigt. Granit og pulverlakeret aluminum er fra naturens side vejrbestandigt. Du slipper dog ikke for at tørre af efter endt madlavning.