Din Indkøbskurv

Der er 0 varer i din kurv.

I alt: 0,00 DKK

Pizzaovn

Sorter faldende

Udendørs pizzaovn

Der er mange forskellige måder at lave pizza på, men kun én, der giver den ægte italienske smag. Den luftige og sprøde pizza, som man kan købe dem på italienske gadehjørner, friske fra ovnen i Rom og Firenze. Og man behøver ikke at tage til Italien hver eneste gang for at få en sådan pizza - løsningen hedder en ægte pizzaovn, og vi har dem her i terrassevenlige udendørs-versioner.

Med en udendørs pizzaovn er det muligt at lave pizza præcis som i Italien. Det tager kun cirka 20 minutter at varme ovnen op til 300 grader - den perfekte temperatur til at skabe en lækker pizza-, og så er det bare at sætte ens pizza ind. Du skal ikke variere meget på din normale opskrift for at lave italienske pizzaer med en ægte, udendørs pizzaovn - den hemmelige ingrediens er netop den ægte ovn fremfor en dansk varmluftsovn.

Vores udendørs pizzaovne er nemme at rengøre takke være det rustfrie stål, og du kommer derfor aldrig til at bruge mere end et halvt minut på at gøre ovnen klar. Derefter skal pizzaen have et par minutter, og så er du klar til en aften i italiensk tegn.

En udendørs pizzaovn kan naturligvis også bruges til andet end pizza. Også til en hyggelig grillaften med venner, bekendte, familie eller blot ens nærmeste er pizzaovnen særdeles velegnet. Sidder I omkring den udendørs pizzaovn, virker den tilmed som en opvarmer til terrassen - noget, der især til efteråret og om vinteren hurtigt bliver værdsat.

Som tilføjelse til terrassen er den udendørs pizzaovn også rigtigt god at have. I flere forskellige farver og med mursten passer pizzaovnen perfekt ind til såvel moderne byggeri som rustikke bygninger. I har meget at vinde ved at lade ovnen blive en central del af terrassen, både i forhold til hvor nemt det er at bruge den, at I kan varme jer på den og at den faktisk er rigtig flot!

Det er ikke mange år siden, at udendørs pizzaovne var så godt som ukendte i Danmark. Men muligheden for på kort tid at lave pizzaer, som man simpelthen ikke kan købe dem, har været svær at stå for. Både hvis man ønsker at lave pizzaer som nede på hjørnet med masser af kød, salat og dressing, eller hvis man ønsker at lave fedtfattige og sunde pizzaer, giver en udendørs pizzaovn det bedste resultat. Det ved italienerne, og det er på tide, vi danskere følger trop og siger "Nej tak" til ringe og billigkøbt pizza fra fryseren.