Put and take Århus: Hvor kan man fiske put and take nær Århus?

Put and take har efterhånden eksisteret i Danmark i en hel del år, og har siden dens spæde begyndelse faktisk udviklet sig til at blive en af de mest populære typer fisker herhjemme overhovedet. Af denne grund kan man derfor finde en god put and take sø stort set overalt i hele landet, og dette gælder naturligvis også for landets næststørste by Århus. Faktisk byder området omkring smilets by på nogle af landets absolut bedste put and take faciliteter – alle sammen indenfor kort køreafstand. Prøv blot at læse videre her, hvor du kan se lidt af hvad Århus rent faktisk har at byde på.

1. Gl. Laven Fiskesø


Denne første put and take sø i nærheden af Himmelbjerget er også en af områdets allersmukkeste. Med hele 6000 m2 er der mere end rigeligt med plads at boltre sig på. Og hvis dette ikke skulle være nok, så vil du oven i købet befinde dig i nogle af de smukkeste omgivelser, som Danmark har at byde på. Så hvis du er på udkig efter et smukt put and take område med masser af regnbueørred, så bør Gl. Laven bestemt være første og sidste stop.

2. Moesholm Put & Take


I hjertet af Kronjylland finder man Moesholm put and takeMidt på Djursland, der faktisk kan prale af hele 12000 m2 rendyrket put and take fiskeri. Udover regnbueørred, så kan man som besøgende også risikere at fange både bæk- og guldørred i alle størrelser. Og hvorfor ikke afslutte fisketuren med en hyggelig gåtur ud til den nærliggende Kalø Slotsruin med en obligatorisk softice som belønning?

3. Pinds Mølle Put & Take


Hvis du mere er til fiskeri i en af landets åer, så vil Pinds Mølle put & take være det helt oplagte bud. Her vil du nemlig have mulighed for at fiske i Århus Å. Og hvis du skulle blive træt af dette, så byder Pinds Mølle såmænd også på hele fire store søer sprængfyldt med regnbueørreder.

4. Resenbro Put and Take


I det smukke søhøjland mellem Silkeborg og Gjern finder vi næste put and take mulighed – nemlig Resenbro Put and Take. Hvis man er på udkig efter en børnevenlig løsning, så går man bestemt ikke galt i byen med Resenbro. Området er nemlig inddelt i to søer – en til de voksne, og en mindre sø til de mindste fiskere.

5. Søbyvad Mølle fiskesø


Søbyvad er endnu et godt bud på put and take i særdeles smukke omgivelser. Med dens placering i en tidligere mølledam, så er der nemlig ikke blot noget for øjet, men såmænd også til maven. Du vil nemlig i fiskesøens 2 meter dybe vand kunne finde et utal af ørreder og suder. Alt sammen i frisks og klart vand direkte fra Gjern Å.

6. Svejstrup Fiskepark


Sidst men ikke mindst, så vil du hos Svejstrup Fiskepark kunne fiske på omtrent 20000 m2 – fordelt udover to søer, samt en mindre del af Lilleåen. Og hvis i planlægger at tage ungerne med på put and take turen, så byder Svejstrup Fiskepark desuden også på en glimrende legeplads – bare i tilfælde af, at de skulle komme til at kede sig, mens du venter på at fiskene skal bide på krogen.