Put and take Fyn: Her finder du de bedste

Fyn er som bekendt fin, og dette gælder også for øens put and take fiskeri.  Put and take Fyn er nemlig synonymt med fantastisk fiskeri for bade amatører og professionelle. Så uanset om du vælger en af øens mange naturlige fiskesøer eller en af de mange omdannede grusgrave, så er én ting sikkert. Put and take på Fyn kan sagtens matche selv de allerbedste forhold i resten af landet. Her er blot 4 af vores favoritter.

1. Midtfyns Put and take

Lige i nærheden af smukke Sallingelunde finder du ligeledes smukke Midtfyns Put and take, der ganske enkelt er kræs for alle naturglade lystfiskere. For her vil du nemlig komme til at fiske i nogle af de allersmukkeste omgivelser i hele Danmark, hvilket blot er med til at gøre hele oplevelsen endnu mere speciel. Og med hele 55,000 kvadratmeter sø med op til 13 meters dybde, så er det ikke ligefrem sandsynligt at området vil føles tilnærmelsesvist overrendt. Så hvis du elsker smuk natur, et rigt og varieret dyreliv og så selvfølgelig noget helt fantastisk fiskeri, så bør du bestemt ikke snyde dig selv for oplevelsen af at fiske hos Midtfyns Put and take.

2. Blue Rock

Blue Rock i nærheden af Svendborg er ganske enkelt et mekka for seriøse sportsfiskere, hvilket de mange årlige konkurrencer blot er et bevis for. Hos Blue Rock kan du nemlig boltre dig på hele to søer på henholdsvis 100,000 kvadratmeter, og en mindre sø på ”sølle” 40,000 kvadratmeter. Og hvis dette ikke skulle være nok, så er vanddybden i disse to søer også helt uovertruffen (faktisk helt op til 30 meter), hvilket giver de helt perfekte forhold til en lang række forskellige fiskearter. Så uanset hvilken type ferskvandsfisk du kunne tænke dig at fange, så vil du uden tvivl kunne finde arten hos Blue Rock. Put and take Fyn bliver ganske enkelt ikke meget bedre end hos Blue Rock, der oven i købet kan prale af landets længste fluestrøm på over 1,5 kilometer.

3. Mosegaardens Put & Take

Hvis du er på jagt efter put and take med et godt udvalg af fisk, så vil du bestemt ikke gå galt i byen med Mosegaardens Put & take. Her er der nemlig tale om en unik fiskeoplevelse, der udover selve søen også inkluderer fiskeri direkte i Eskelund Mose. Alt dette etyder således, at du nu b.la. vil kunne få en regnbueørred, bækørred, brødding, gedde, krebs, ål og ikke mindst aborrer  på krogen. Eneste lille ulempe er dog, at du er nødt til at kontakte Mosegaarden direkte for at booke din fisketur til dette put and take Fyn. Dette er dog kun et lille minus sat overfor alt det andet man får med i pakken ved at vælge Mosegaardens put and take.

4. Nyvang Fiskesøer

Put and take Fyn er oftest ensbetydende med fremragende klart vand, og her er sidste bud Nyvang Fiskesøer bestemt ingen undtagelse. Her finder du omtrent 11,000 kvadratmeter krystalklar sø at boltre dig på, og rig mulighed for at fange masser af store regnbueørreder på op til 8 kilo – og ikke mindst rigeligt med den populære guldørred og bækørred. Et absolut must for både professionelle og helt grønne nybegyndere.