Camping forums: De 2 DK Camping forums du skal kende

Det er vist ikke den helt store hemmelighed, at vi danskere holder af at trille ud af indkørslen med campingvognen på jydekrogen for at tage på velfortjent campingferie. Det vil derfor nok for mange komme som lidt af en overraskelse, når man opdager hvor få steder der egentlig er på nettet i dag, der specifikt henvender sig til campinginteresserede danskere – altså med andre ord et pæredansk camping forum. Når dette så er sagt, så findes der dog stadig et par rigtigt gode danske sider, hvor danske besøgende kan finde alt det som man kan forvente at finde hos et godt udenlandsk camping forum.

1. Dansk Camping Union – alt samlet på ét sted

Interesseorganisationen Dansk Camping Union (herefter forkortet som DCU) er lidt af en institution på den danske campingscene – og dette har selvfølgelig også spredt sig til deres tilstedeværelse på nettet. Faktisk er DCU’s hjemmeside landets største portal for campinginteresserede danskere på udkig efter en hyggelig campingplads i både ind- og udland. Og selvfølgelig kan DCU også tilbyde deres medlemmer landets nok bedste camping forum. På dette forum vil du således kunne deltage eller blot finde oplysninger indenfor en bred vifte af camping relaterede emner. Så uanset om du er interesseret i camping i Danmark eller udlandet, så vil du med garanti kunne finde mindst ét blogindlæg der falder i din smag blandt de knap 200,000 indlæg på dette fremragende camping forum. For her vil du nemlig b.la. kunne få nyttige oplysninger angående b.la. køb, salg eller leje af campingvogne, gode råd fra ligesindede medlemmer og ikke mindst tips til at kunne finde det bedste udstyr til netop din campingvogn. DCU.dk er således et absolut must, hvis du er på jagt efter et vaskeægte dansk camping forum.

2. Campingferie.dk – camping med stort C

Campingferie.dk er et lidt mindre camping forum, men dog skal du ikke lade dig snyde af størrelsen. Der er nemlig her tale om en fremragende brugerbaseret vidensdatabase med alt både stort og småt indenfor camping. For med mere end 250 forskellige emner at vælge imellem, så er det bestemt ikke sandsynligt at du vil løbe tør for emner i den umiddelbare fremtid. Diskuter f.eks. de bedste varmeanlæg, rejsedestinationer og oplevelser og så selvfølgelig al den nødvendige gør-det-selv viden du nogensinde vil have brug for – alt sammen leveret direkte fra passionerede campister fra hele landet. Der er med andre ganske enkelt tale om en decideret guldmine af oplysninger og muligvis nye venskaber – både online og efterfølgende offline på en af landets campingpladser. Du kan læse meget mere om dette camping forum her på campingferie.dk.

3. Kast nettet lidt længere ud

Sidst men ikke mindst, så kan det jo aldrig skade at stikke følehornene udenfor landets grænser for at se andre gode bud på et camping forum. Og her er der bestemt rigeligt at vælge imellem. Når dette så er sagt, så vil vi klart anbefale camping forummer fra det store udland, såsom f.eks. Rvforum.net/Rv.net eller måske campingforums.com for mere alle de forskellige campingformer inklusive teltferier.