Mere natur indenfor – vælg plakater med dyr til dine vægge

I en hverdag fyldt op af mødetider, deadlines og teknologi søger mange ro i naturen. Her er stilhed og tid til eftertænksomhed. Af den grund er natur-retreats også blevet en del af de mange tilbud om stressterapi og behandling, som flere mennesker ser sig nødsaget til at begynde på.

 

En ting er at finde ro og balance på en skovsti eller i et shelter under stjernerne – en anden er at lære at finde den hjemme i stuen. Her har din måde at indrette dig på stor betydning for dit velbefindende. Omgiv dig med farver, du kan lide, og sørg for orden på borde og hylder, da rod kan bidrage til indre kaos. Tænk også over, hvad du hænger op på dine vægge. Det er vigtigt at kigge på noget, der gør dig glad. Er du et naturmenneske, så kunne plakater med dyr være en mulighed for dig. Hos UnikPlakat finder du en række plakater med dyr til dit hjem. Ro og balance er et tema, der gennemsyrer plakaten fra ende til anden, for alle vores dyreillustrationer er håndtegnede – netop fordi såvel proces som motiv virker afstressende. Vi sammensætter selv vores illustrationer til en grafisk helhed og printer på tykt FSC-certificeret papir med den fineste satinoverflade. Det, synes vi, yder vores fugle, mariehøns, bier, sommerfugle og andre dyr mest retfærdighed. Ønsker du din plakat indrammet og klar til ophæng, klarer vi også det.

 

Vi synes, at kunst og natur går hånd i hånd. En del af motivationen bag tegningerne er at gøre opmærksom på naturens rigdom. Den skal beskyttes og passes på for sin egen skyld, men også fordi enhver nedgang i biodiversitet går ud over os selv. Når vi kigger på bierne eller fuglene på plakaterne, minder det os om at tænke over vores forbrug og måde at være i verden på. Dyreillustrationerne giver os lyst til at tilbringe mere tid udenfor, sammen og uden mobilen i hånden.

 

Dyreplakater til hele familien

Vores plakater med dyr er ikke kun tiltænkt stuen. De er tiltænkt hele familien, også de mindste. Det er aldrig for tidligt at lære mere om havens fugle, arter af mariehøns (også de invasive), typer af insekter og andre smådyr eller måske de mange smukke sommerfuglearter. Børn er nysgerrige af natur, og rigtig mange informationer klæber sig fast, så du skal ikke være bange for at fylde på. Børn lærer hurtigt at pege, og så skal de bruge noget godt at pege på. Mange af vores dyreplakater er sammensat af mange forskellige tegninger, og præcis derfor er de gode som læringsplakater til børneværelset. Når barnet bliver ældre, vil plakaten stadig være smuk og nu også have en affektionsværdi, fordi den er noget, barnet husker.

 

Læring om naturen fremmer yderligere interesse, som igen skaber et ønske om at passe på den. Og kan en plakat med dyr være med til at forme sådan et ønske, ville det være ganske magisk.