Ungdomshotel Izola Paradise

En Fuldendt Ungdomsferie i Sunny Beach

Sunny Beach i Bulgarien, er kendt for sit vilde og fantastiske natteliv samt virkelig skønne strande. Midt i hjertet af dette livlige ferieparadis finder du Ungdomshotel Izola Paradise. Dette hotel er som skabt til unge rejsende, der ønsker den ultimative ferieoplevelse som indeholder alt fra sol, sommer, fest og all-inclusive. Med en central beliggenhed få minutter fra den ikoniske Flower Street og strandpromenaden, så er du som tidligere nævnt lige i centrum af Sunny Beach

Hotel Izola Paradise i Sunny Beach leverer en unik atmosfære fyldt med fest, farver og sjove dage.

Hotel faciliteter der imponerer

Hotellets store imponerende poolområde, som er omkranset af et smukt palmelandskab, kan siges at være hotellets hjerte. Her kan du køle af i poolen, nyde solen på de gratis liggestole og lytte til de lækre sommerbeats, der skaber den perfekte sommferiestemning. Dagen fyldes med sjove konkurrencer, kolde drinks og uforglemmelige ferieminder. Lobbybaren, der ligger lige ud til poolområdet, tilbyder en afslappet atmosfære og er det perfekte sted at starte eller afslutte din dag med en dejlig kold forfriskning, som enten kan være med eller uden alkohol.

Moderne Værelser på hotellets

Værelserne på Ungdomshotel Izola Paradise er en perfekt kombination af enkelhed og modernitet. Dobbeltværelserne, der kan rumme to eller tre personer, er smagfuldt indrettede og inkluderer eget bad, toilet og balkon. Gratis aircondition sørger for, at du altid har en behagelig temperatur i dit opholdsrum.

Sunny Beach All-Inclusive

Under opholdet på Hotel Izola Paradise er der normalt ingen måltider inkluderer, men man har som gæst mulighed for at tilvælge All-Inclusive. Denne populære tilvalgsmulighed, vælger af 99% af hotellets gæster.

All-Inclusive-planen følger nedenstående skema:

  • Morgenmad: Serveres fra 07.30 til 10.00 og inkluderer en lækker buffet med et bredt udvalg af brød, pålæg, morgenmadsprodukter samt klassiske retter som æg og bacon.

  • Frokost: Serveres fra 12.00 til 14.00 og præsenterer en imponerende buffet med internationale og lokale retter, herunder pastaretter, risretter, pizza, salater og frisk frugt.

  • Eftermiddagssnacks: En stor og indbydende buffet tilbyder lettere internationale og lokale retter som pommes frites, sandwiches og pizza.

  • Aftensmad: Fra 18.00 til 20.30 serveres en overdådig buffet med lækre internationale og lokale retter, fra delikate lokale specialiteter til mere mainstream internationale favoritter. Udvalget inkluderer salater, forskelligt kød, frisk brød og lækre desserter.

  • Fri Bar: Fra 10.00 til 20.00 kan gæsterne nyde 10 timers ubegrænset forfriskninger, herunder vin, vand, øl og lokale spiritusmærker.

Garanti for en fest i Sunny Beach

Ungdomshotellet Izola Paradise er det absolut mest populære valg for festglade rejsende i Sunny Beach. Hotellet lever op til sit ry som et sted med fuld fart på, hvor gæsterne kan forvente sjov, fest og farverige dage. Hotel Izola Paradise i Sunny Beach er stedet hvor minder bliver skabt, og hvor de dejligste ferieoplevelser bliver til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *