Gode ideer til outdoor aktiviteter

Idétanken er tom, hvor skal vi tage hen og hvad skal vi lave. I denne artikel har vi prøvet at samle en række gode ideer til hvad du kan foretage dig både i naturen og indendørs relateret til outdoor og udelivet generelt. Læs med nu og bliv inspireret.

Tag på vandretur

Klassisk, men den virker hver gang. Vandreturen kan gøres til helt sin egen. Måske du og din vandrekammerat har et sted i altid gerne ville besøge. Tiden er kommet og det er måske lige nu i skal kaste jer ud i det. Pak jeres grejer, det kræver ikke det store. Kom afsted uden alt for mange tanker omkring det. Så snart i er ankommet, så er friheden og naturen lige for enden af jeres snude. Det i prioriterer absolut højest. Væk fra storbyen og ud i det fri. Det skal ikke altid gøres så indviklet.

Foredraget

Outdoor livet er efterhånden blevet mere og mere populært. Folk vil gerne lidt væk fra leverpostejslivet og få en masse andre oplevelser. Men det ikke altid man har mod på det. Derfor kan det være en rigtig god idé at tage til et foredrag der er relevant for dig. Dette kunne være så simpelt som en foredrag i motivation, eller noget mere konkret som Nak & Æd. Her vil der blive snakket om en masse sjove ting, som madlavning, opsætning af telt og lign. Det vil i hvert fald kunne inspirere jer og dig til det, som du altid har ville men ikke turde. Vi ses i naturen!

Telttur

I har måske prøvet det med jeres forældre, og vil nu rigtig gerne give jeres børn den samme oplevelse. Telttur. Her kan du virkelig få noget nærvær, og være sammen med dem man holder af. Samtidig får man nogle andre oplevelser ind under huden og lærer hinanden at kende og får muligvis set nogle andre sider. Sæt jer ned, planlæg en tur. Der er mange steder i Danmark, hvor i kan slå et telt op i den smukke natur.

Havkajak

Det her er livet.  Og du får ikke både naturen tættere på dig, men du kan også opbygge en række færdigheder du ikke har haft før. Muligt kan du tage et kursus og få professionel guidance, hvilket for mange er en rigtig god investering. Tag dine børn med, familie eller gode venner. Eventuelt gør det til en ferie. Måske Bornholm? Mulighederne er i hvert fald mange. Havkajak er en fantastisk oplevelse alle burde prøve.

Alt i alt, så er der mange muligheder for jer, selvom idetanken til outdoorlivet er tom. For den garvede og for den mindre garvede. Vi håber du har fået nogle gode ideer med på vejen. Den danske natur er fantastisk for alle aldre og mennesker.