Hus eller sommerhus nær Cold Hawaii? Dette er måske løsningen for dig

Er du på udkig efter en byggegrund ved Klitmøller – også kendt som Cold Hawaii – så er der netop nu flere naturgrunde til salg i Nørre Vorupør tæt på Vesterhavet og den smukke nordjyske natur. Du har derfor muligheden for at bygge et hus eller sommerhus selv og se dine drømme tage form.

Køb din egen byggegrund ved Cold Hawaii

Måske du lige er begyndt at kigge efter hus eller sommerhus nær Cold Hawaii, eller også har du ledt længe og har ikke kunnet finde noget, der passer præcis til dig. Uanset hvad, kan du nu finde en byggegrund ved Cold Hawaii, hvilket åbner muligheden for dig for at skabe dit eget nye hjem eller feriehjem.

Ved byen Nørre Vorupør har Vesterhavspark netop nu naturgrunde til salg, og uanset om du drømmer om nyt hjem eller sommerhus, kan du finde begge dele, da det er helårsgrunde uden bopælspligt. Her kan du selv bygge dit hus eller sommerhus fra bunden og sætte dit helt eget præg, så du får det perfekte hus til at danne rammen om din hverdag eller fremtidige ferier. Nørre Vorupør ligger tæt på Klitmøller, så du får en byggegrund nær Cold Hawaii, hvor du hurtigt kan komme ud at surfe og få masser af andre outdooroplevelser året rundt – uanset om du er nybegynder eller garvet surfer.

Byg drømmehuset tæt på naturen

Selvom Nørre Vorupør er tæt på Klitmøller, får du også naturen med i pakken. Med en byggegrund nær Cold Hawaii hos Vesterhavspark får du nemlig hurtig adgang til naturen, da Vesterhavsparks helårsgrunde er placeret tæt ved Nationalpark Thy, der er Danmarks eneste vildmark. Her kan du gå på opdagelse i den nordjyske natur blandt lyng og havtorn, og nationalparken er også hjemsted for masser af sjældne planter. Du kan også være heldig at møde både havørne, traner, spættede sæler, hugorme samt kronvildt, der græsser i området. Her kan du også tage på fisketure, cykelture og vandreture, så du kan tage ud i naturen på den måde, der passer dig bedst. Vesterhavsparks byggegrunde nær Cold Hawaii er naturgrunde, så du kan træde direkte ud i den nordjyske natur fra din hoveddør. Køber du en byggegrund nær Cold Hawaii, får du også friheden til selv at vælge, hvordan dit fremtidige hus eller sommerhus skal udformes.

Charmerende lokalmiljø tæt på byggegrund

Byen Nørre Vorupør er en lille by med knap 800 indbyggere, og med en af Vesterhavsparks byggegrunde ved Cold Hawaii bliver du også en del af det særlige lokalmiljø, der er i byen. Nørre Vorupørs historie har rødder i fiskeriet, og det bærer byen også præg af den dag i dag, hvor der både finder erhvervsfiskeri og fritidsfiskeri sted.

Med en byggegrund ved Cold Hawaii får du altså det bedste fra flere verdener; tæt lokalmiljø, smuk natur og masser af surf-action. Er din nysgerrighed vakt, kan du læse mere om Vesterhavspark, og de byggegrunde der er til salg på vesterhavspark.dk.

Læs mere om Vesterhavspark (+60 byggegrunde) nær Cold Hawaii her