Naturen opleves bedst til søs

Naturen oplevet til søs kan noget helt unikt. Omgivelser, som du er vant til at være omkring, ses i et helt nyt perspektiv og med en helt anden ro fra sejlbåden.

Uanset om du er vant til at være på vandet, eller det er helt nyt for dig, at sætte fødderne på en sejlbåd – så kan du være med til matchrace sejlevents. Events hvor du kan tage dine kollegaer med til søs, hvor I på kort tid lærer sejldisciplinen matchrace. En disciplin med fuld fart på, hvor I dyster om at komme først gennem en bane på vandet med jeres båd. Det er en taktisk, intens og tempofyldt kamp hvor samarbejde er altafgørende. Sporten er netop derfor perfekt til virksomhedssejladser.

Et frisk pust væk fra hverdagen

Brug et matchrace event som et frisk pust væk fra den velkendte hverdag og træk kollegaerne ud i naturen. På vandet skal I kun koncentrere jer om bådene og nyde omgivelserne – og selvfølgelig om at komme først gennem matchrace banen.

I bliver delt op i hold af 4-5 personer. Hvert hold får en båd, som I skal lære og sejle. I får tid til at øve jer, så I er helt klar når selv kapsejladset går i gang. I er sikre hænder under hele sejladsen, hvor uddannede instruktører på hver båd er til stede for at lære jer hvordan man sejler båden og ikke mindst hvordan I kommer hurtigst i mål.

Tag kollegaerne med

Naturen opleves bedst til søs. Brug et sejlevent til at styrke dig og dine kollegaers relationer og til at forbedre jeres evne til at samarbejde og kommunikere. Mærk den ro det giver i krop og sjæl når man befinder sig på vandet og nyd de smukke omgivelser.

Skab den oplevelse sammen og mærk konkurrencen når I skal dyste mod hinanden i den spændende disciplin, som matchrace er. I vil opleve helt nye sider af hinanden og prøve kræfter med samarbejde og kommunikation på en helt anden måde, end hvad I er vant til på arbejdspladsen.