Outdoor aktiviteter i den danske natur

Vi lever i et land, spækket med den smukkeste natur og fede outdoor aktiviteter. Du finder alt fra stille skovstier i lækre omgivelser, til fysisk og udfordrende klatreture i en af de mange parker rundt om i landet. Det er det skønne ved den danske natur – der er noget til en hver smag – og lige her finder du inspiration til hvordan du kan tilbringe en dag, hvis ikke to, i naturens tegn.

Rundt om i hele Danmark gemmer sig perler af outdoor aktiviteter og oplevelser. Det kan være svært at finde frem til det helt rigtige, men herunder får du mine favoritter samt et lækkert lille tip til de perfekt outdoor sko.

Shelter-tur eller Glamping?

Hvis du er en af dem, som ønsker at nyde og opleve naturen på helt tæt hånd, er shelter-ture en oplagt mulighed. Her er der både mulighed for lange gåture i de nærmeste skovområder, mad over bål og det at få fornemmelsen af, at være i et med naturen. Tag familien eller en flok venner med under armen, og overnat i de smukke danske omgivelser i et døgns tid eller to.

Er du ikke så meget til jord under neglende, men ønsker stadig at opleve naturen på en lidt mere glamourøs måde, er der lavet det fedeste koncept lige til dig. Glamping er den perfekte måde at få sænket skuldrende og mærke roen og stilheden i den frie natur.

Klatring i de højeste trætoppe

For nogen kan en gåtur i skoven godt virke som en lidt flad fornemmelse. Til typen der har lidt mere krudt i røven og ønsker at mærke adrenalinen fylde sin krop kan klatring og svævebaner i de højeste trætoppe være lige noget for dem. Flere steder i Danmark findes der de fedeste klatre parker, hvor ikke mindst ens fysik, men også det mentale vil blive udfordret med lange svæveture, frie fald og klatring.

Det rigtige fodtøj

Fælles for alle outdoor aktiviteter er, at nøglen til en god oplevelse er et lækkert og komfortabelt fodtøj. Der er intet, som kan få en dag til at føles mere lang, end et par kolde eller våde fødder. Jeg har gennem årernes løb været gennem utallige mærker for at finde de helt rigtige støvler og sko til mine ture i skoven, og jeg må sige at specielt ét mærke gør det helt fantastisk. Angulus formår at holde mine fødder både varme og tørre igennem en hel dag i skoven. Deres sortiment indeholder et bredt felt af støvler, både med og uden foer, men også sko som tåler det danske vejr. Med Angulus sikrer du dig lækker komfort og et stilrent design til både dig og dine børn.