Nyd naturen til det fulde på en fatbike med elmotor

Fat bike elcykler hører til den seneste generation af elcykler, og er efterhånden ved at blive rigtigt populære herhjemme, såvel som i udlandet. Den store fordel ved at vælge en el fatbike er nemlig den store grad af fleksibilitet du helt automatisk får med denne type cykel. En el fatbike er nemlig designet til at kunne håndtere stort set ethvert terræn – fra flade asfalt strækninger, ujævne bakker, jord- og grusunderlag og endda sneglatte veje. En fat bike er nemlig den perfekte måde at nyde den smukke danske natur på, og bør være et oplagt bud på din næste elcykel. Læs derfor videre her, hvor du kan se nogle af de fordele du får ved at vælge en el fatbike.

1. Hvad er en el fat bike?

Det vil som det allerførste nok være en god idé, at komme lidt nærmere ind på hvad en fat bike egentlig er for en størrelse. Som navnet lægger op til, så er en el fatbike en cykel med ekstra brede dæk – typisk dobbelt så brede som almindelige cykeldæk. Fidusen ved de bredere dæk er at gøre det muligt for dig, at køre betydeligt mere stabilt og behageligt på langt flere typer terræn end almindelige cykeldæk. En el fat bike vil typisk også have et markant mere robust stel end andre elcykler, og vil derfor være særligt velegnet til offroad kørsel i den danske natur. Et perfekt valg, hvis du ønsker dig fleksibilitet og komfort på vejen såvelsom i skoven.

2. En elcykel til al slags vejr

Uanset om du ønsker at træne professionelt eller blot lejlighedsvist, så findes der nok ikke noget værre end at blive forhindret i at cykle på grund af for dårligt vejr eller føre. Heldigvis vil dette med en el fatbike aldrig mere være et problem. En fat bike kan nemlig håndtere kørsel i al slags vejr , og du vil nu uden ekstra anstrengelse kunne køre i perfekt balance og helt uden at glide. Fat bike dækkene blev nemlig i sin tid designet til at kunne køre i snedækket terræn, så mon ikke også de vil kunne håndtere en regnvåd dansk skovsti?

4. Komfort i verdensklasse

Netop fordi dækkene på en el fatbike er lavet i et ekstra elastisk gummimateriale, så vil du nu ikke længere kunne mærke hverken stød eller vibrationer i samme grad som hos almindelige elcykler. Dette er derfor lig med en langt større komfort på cykelturen, så intet kommer i vejen for oplevelsen ude i naturen.

5. Mindre vedligeholdelse

Sidst men ikke mindst, så vil en el fat bike grundet de brede dæk og det robuste stel desuden også kræve langt mindre vedligeholdelse end andre elcykler. Når dette så er sagt, så vil fat bikes på grund af dette typisk koste en kende mere end andre typer elcykler. Dog er det bestemt en investering, der kan betale sig. For med en fat bike vil du nemlig have en elcykel de næste mange år frem.

Køb din fatbike med el her.