Danske hoteller: Her finder du de bedste hoteller i Danmark

Selvom verden så småt er ved at åbne op igen, så er det ikke alle, der valfarter på ferie i udlandet med det samme, og derfor er der helt sikkert også en del, der vælger at holde ferie i Danmark i år. Har du brug for inspiration til danske hoteller, så får du her en guide til, hvor du kan finde de allerbedste danske hoteller.

Rolig overnatning ved Storebælt

Et af de bedst ratede danske hoteller er Hotel Hesselet, der ligger midt imellem bøgeskov og strand, så du får det bedste af den danske natur lige udenfor hoteldøren. Det får rigtig gode ratings af kunderne selv, så der er helt sikkert noget om det, når det havner på toppen af listen over danske hoteller. Hotellet er et 4-stjernet hotel, så der er kræset om oplevelsen, og så er det også et hotel, hvor du får meget værdi for pengene. Morgenmaden er inkluderet, og der er også fitnesscenter og pool, hvis du får lyst til indendørs motion efter en gåtur i naturen omkring hotellet.

4-stjernet udsigt til Vejle Fjord

Danmark har utrolig meget kystlinje, og derfor er der også mange danske hoteller, som har udsigt til smukt vand. Munkebjerg Hotel er et af disse danske hoteller, og her får du smuk udsigt over Vejle Fjord fra det 4-stjernede hotel. Derudover kan du få masser af fede oplevelser på hotellet, da det har flere forskellige restauranter (for eksempel kan du prøve deres Treetop restaurant med udsigt over trætoppene), men også et casino og et Fit og Relax-område, hvor du virkelig kan koble af. Der er altså mange oplevelser, der ligger og venter på dig på dette hotel, så her kan du virkelig få et lækkert ophold.

Spa-ophold i Nordsjælland

En del danske hoteller har efterhånden mulighed for spa-ophold, så du kan få en weekend, hvor du kan slappe helt af væk fra hverdagen. Et af de danske hoteller med spa, der er rated rigtig højt, er Kurhotel Skodsborg, hvor du virkelig kan lade op til hverdagens strabadser igen uden at skulle løfte en finger. Du finder både fitness- og spafaciliteter på hotellet, og vil du kræse lidt ekstra om dig selv, kan du få et værelse med havudsigt, så du kan nyde naturen direkte fra dit eget værelse. Morgenmaden er inkluderet i prisen, så du skal ikke tænke på noget, når du besøger dette hotel.

Find flere hoteller på Tripadvisor

Disse danske hoteller er selvfølgelig bare et udpluk af nogle af de bedste danske hoteller, og ligger de ikke i det område, du gerne vil besøge, eller vil du bare gerne prøve noget andet, så kan du læse meget mere om de forskellige danske hoteller og se, hvilke af dem der er rated bedst på Tripadvisor.dk. Der er mange forskellige danske hoteller i alle prisklasser, og du kan helt sikkert finde et, der passer til det weekendophold, du er ude efter, eller den sommer i Danmark, der venter lige om hjørnet.