Økologisk tandpasta – Basta

Morgenrefleksion

Her til morgen da jeg stod foran spejlet og børstede mine tænder med min lækre økologiske tandpasta, kom jeg til at tænke på noget. Hvorfor er det egentlig ikke,  at alle bruger økologisk tandpasta? 

Det er faktisk lidt svært for mig at forstå, for nu, hvor jeg er begyndt at bruge netop økologisk tandpasta,ser jeg mig virkelig ikke tilbage. Den tandpasta, som jeg brugte før, var da slet ikke engang halvt så god for mig, som den her nye økologiske tandpasta.

En travl dag i går

Tag dagens udfordringer med et flot smil

Jeg havde en virkelig hård og travl dag i går, men det lykkedes mig trods alt at tage de fleste af dagens udfordringer med et smil. Det var med et stort smil, fordi jeg er begyndt at bruge en økologisk tandpasta, som min mund og mine tænder slet og ret elsker. Hvor er det bare også skønt at tænke på, at denne tandpasta er lavet uden farlige kemikalier og alle mulige unødvendige tilsætningsstoffer. 

Den bedste tandpasta

Jeg har bare den helt bedste tandpasta, og det vil jeg selvfølgelig gerne dele med jer andre. I skal under alle omstændigheder ikke snydes for alle de gode oplevelser, som jeg får.

Flad cykel på vej til arbejde

Er der noget så surt som at sætte sig op på sin cykel og så efterhånden mærke, at den bliver fladere og fladere. Jamen, det er altså ikke fordi, at jeg er for tyk. Det ved dem, der kender mig, også godt. Der skulle altså noget til for at servere mit sædvanlige smil til verden, men netop fordi jeg bruger den her skønne økologiske tandpasta, som gør mine tænder flotte og giver mig en super god ånde, lykkedes det mig alligevel at smile til verden.

Hvorfor er økologi så vigtig?

Økologi er med til at gøre verden grønnere

Siden jeg kom med på den grønne bølge, vil jeg rent faktisk påstå, at jeg er blevet et gladere menneske. Jeg ved ikke noget bedre end at gøre noget godt for verden og for andre mennesker. På den måde gør jeg jo også noget godt for mig selv.

Kærlighed til økologi er sund kærlighed

Økologi handler om at undgå at bruge unødige giftstoffer, farlige kemikalier og i det hele taget tilsætningsstoffer og gødningsmidler,som tærer på denne jords ressourcer. Det er et sundt valg at handle økologisk og bruge materialer og produkter, som ikke udsætter hverken dig selv eller jorden for farlig kemi og en grov udnyttelse af den klode, som er os givet.

Mennesket smiler for at kommunikere noget til den anden

Ja, jeg har kastet min helt store kærlighed på økologi. Kærlighed er en af de helt store kvaliteter ved menneskeracen. Dermed ikke sagt, at andre væsener her på jorden ikke kan være kærlige, men vi ved jo mest om os selv, og vi har en helt unik evne til at kommunikere sammen på et meget komplekst niveau. Dermed ikke sagt, at der ikke kan findes andre væsener her på jorden, eksempelvis fugle, eller væsener ude i det store uendelige multivers, som kan kommunikere på en bedre måde end os.

Kærlighed er en del af vores sprog

Vi mennesker er kærlighedsvæsener. Vi smiler til hinanden for at vise hinanden vores glæde og også vores kærlighed til omverdenen. Så jeg smiler fortsat mit tandpastasmil, fordi jeg børster mine tænder med glæde hver evig eneste dag.