Outdoor blogs: 3 outdoor blogs, du bør kende

Outdoor kulturen er et forholdsvist nyt fænomen i dansk sammenhæng, men har dog levet i bedste velgående i udlandet i en lang årrække. Når dette så er sagt, så er vi danskere alligevel lynhurtigt begyndt at kunne matche vores outdoor venner i USA og Europa, når det kommer til ren og skær interesse for outdoor aktiviteter. Hvis du er ny i forhold til de mange forskellige outdoor aktiviteter, så vil vi klart anbefale at du tager et kig på en god outdoor blog. Og den gode nyhed er, at du her vil blive præsenteret for 3 af de bedste outdoor blogs på internettet i dag.

1. Outdoor Magazine

Denne første outdoor blog er også en af de bedste, og er således et fantastisk startpunkt for både nybegyndere og mere erfarne outdoor fanatikere. Amerikanske Outside Magazine ved nemlig hvad de snakker om, når det kommer til outdoor aktiviteter. På denne outdoor blog kan du således finde alt fra gode råd til den næste skitur, gudesmukke destinationer og så selvfølgelig al det nødvendig udstyr til en vellykket, og ikke mindst sikker outdoor tur. Du vil dog også kunne finde meget andet end blot outdoor inspireret materiale på Outdoor Magazines flotte blog. Bliv f.eks. en hel del klogere på alt fra din kost, den måde du dyrker motion på til den helt perfekte outdoor tur sammen med børnene. Vi anbefaler desuden, at du afslutter dit besøg på bloggen ved at lytte til bladets fremragende podcast, hvor du uden tvivl vil finde masser af inspiration, når du lytter til de mange kendte outdoor celebrities enestående oplevelser.

2. Outdoor Life Magazine

Hvis du mere er til jagt end bjergbestigning, så bør du bestemt ikke snyde dig selv for denne næste blog. Outdoor Life Magazine har nemlig et stærkt fokus på stort set alle aspekter ved at gå på jagt i naturen. Så uanset om du er på udkig efter gode tips til at gå på jagt med bue og pil eller ”blot” det gode gamle jagtgevær, så vil du ganske enkelt ikke finde flere oplysninger samlet på ét sted end her. Og når byttet så er blevet skudt, så kan du oven i købet også få hjælp til at tilberede rådyret til aftensmaden. Men denne outdoor blog er dog mere end blot jagt. Alle lystfiskerne derude vil nemlig også kunne finde rigeligt med informativ læsning på denne blog. Efter endt besøg, så kan du (måske lidt overraskende)faktisk også få rigtigt meget ud af at besøge den altid populære hjemmeside Reddit. På reddit kan du nemlig finde masser af nyttig viden fra andre ligesindede bruger, der flittigt deler ud af deres viden.

3. Onlyoutdoor.dk

Lad os dog slutte denne artikel af med stil med denne pæredanske outdoor blog, der bestemt kan give de ovenstående udenlandske blogs konkurrence til stregen – og for en gangs skyld på godt gammeldags dansk. På denne blog vil du nemlig kunne finde alt fra pakkelister til teltturen, forslag til outdoor aktiviteter i Danmark såvel som en masse nyttig info til både jægere, lystfiskere eller en guide til en af landets mange Put & Take søer.