3 ting du må have med dig på tur i naturen

Har du planer om at tage på tur i naturen, er der 3 ting du altid må have med, uanset om du skal på vandretur i de norske fjelde, sejle i kano på Gudenåen eller blot gå en tur i skoven. Ud over gengangerne er der mere specifikke udstyrs enheder som henvender sig til de specifikke ture, men står du over for din første ægte outdoor tur, er det vores bedste anbefaling, at du starter med at skaffe disse tre ting.

  1. Rygsæk – en rygsæk er et uundværligt stykke udstyr til enhver tur, idet at du må have noget at fragte dit grej i. Når du udvælger din nye rygsæk, er det vigtigste, at du finder en som, sidder godt på ryggen. Du skal med stor sandsynlighed have rygsækken på i mange timer, og sidder rygsækken ikke ordentligt, bliver det hurtigt træls. Det kan derfor være en fordel at købe din rygsæk i en fysisk butik hvor du kan afprøve forskellige modeller.
  2. Kikkert – når du er på tur i det fri, findes der næsten ikke noget værre end hvis du har spottet noget spændende, men ikke er heeelt sikker på hvad det er du har set. Derfor er en kikkert med på vores top-3 over udstyr du absolut må have med dig, når du tager på tur i det fri. En kikkert gør det let at studere naturen, fugle, skibe mm. Samt kan være et vigtigt værktøj til dig der er i tvivl om hvilken retning du skal.
  3. Trebenet stol – når du er på tur i det fri får du med stor sandsynlighed brug for at holde et lille hvil. Du kan naturligvis sætte dig på jorden, en træstub, sten eller andet, men hvorfor ikke gøre det mere komfortabelt for dig selv og medbringe en trebenet stol. En trebenet stol giver dig komfort, kan foldes sammen så den fylder minimalt i din rygsæk og så sikrer den dig et tørt sted at sidde uanset vejret.

Når du skal finde dit nye udstyr, kan det være rart at finde det hele på et sted, og det har du heldigvis mulighed for hos Outdoor Adventure. En online og fysisk outdoor butik som har alt det nødvendige udstyr til enhver type tur, og så har de ovenikøbet mere end 50 års erfaring i branchen, så du kan få råd og vejledning til at vælge det rette udstyr.