4 smart outdoor udstyr, der gør outdoor-turen lidt bedre

Drømmer du om at slippe lidt væk fra al stressen forbundet med coronavirussen i år? Hvorfor ikke afsætte lidt tid til et lille outdoor eventyr? At komme ud i naturen i den friske luft er nemlig en fantastisk måde igen at føle sig fri på – midt i en temmelig ufri tid. Men inden du pakker opbakningen, så bør du alligevel lige klappe hesten. For selvom du midlertidigt forlader civilisationen, så behøver dette dog ikke betyde at du er nødt til at give afkald på alle dens goder. For derfor at gøre din outdoor-tur så god som overhovedet muligt, så får du her 4 eksempler på smart outdoor udstyr som absolut bør inkluderes i oppakningen.

1. En bærbar kaffemaskine

Der findes ikke noget bedre end en friskbrygget kop kaffe. Uheldigvis er de fleste campister og outdoor folk tvunget til at nøjes med den gode gammeldags termokande med lunken kaffe eller te. Ikke mere. Der findes nemlig en ny bærbar kaffemaskine, der er helt perfekt til at medbringe i oppakningen. De fleste bærbare kaffemaskiner fungerer i store træk modsat en ganske almindelig Bodum stempelkande. Du skal nemlig blot fylde friskmalet kaffe i kaffemaskinens medfølgende kapsel, komme kogende vand i vandbeholderen og herefter komme kaffekapslen direkte i din kaffekop med det varme vand. Hernæst kommes det medfølgende låg på koppen, og du skal nu blot vente et par minutter (alt efter hvor stærk en kaffe du er vant til). Hele processen afsluttes ved at tage låget af, hvor det indbyggede stempel vil presse den bedste kaffe du nogensinde har smagt i vildmarken. Det perfekte outdoor udstyr.

2. Solenergi generator

Hvis du ønsker at kunne oplade dine elektroniske enheder undervejs, så vil dette handy outdoor udstyr bestemt falde i din smag. der findes nemlig nu en bærbar generator, der vil være i stand til at levere strøm til at oplade både mobil og laptop op til 20 gange, og selv når du befinder dig timevis fra den nærmeste landsby. Og det bedste ved det hele er, at du oven i købet kan vælge en generator der udelukkende oplades via solenergi.

3. Bærbart køleskab

Glem alt om de gammeldags kølebokse. Du bør nemlig i stedet vælge et lille bærbart køleskab, der kan oplades direkte via din bils batteri. Der findes endda bærbare køleskabe med indbygget fryser, hvilket naturligvis altid er en handy bonusfunktion, hvis du planlægger at være afsted adskillige dage. Med det bærbare køleskab, så vil du nu altid have dejligt kolde drikkevarer efter en lang dag med vandring eller anden fysisk aktivitet.

4. Det røgfri lejrbål

Det sidste outdoor udstyr på denne lille liste vil uden tvivl også begejstre dig. Der er nemlig her tale om en smart gadget, der både er i stand til at opvarme din mad og samtidigt ikke producere den mindste smule røg. Denne intelligente gadget anvendes i kombination med et traditionelt lejrbål, hvor der afbrændes grene og kviste. Dog skal du blot placere brændet direkte i enheden cylinder, hvorefter apparatet vil filtrere og rense al den opadgående røg, så du nu fuldstændigt slipper for svien i øjnene eller røg i lungerne.