5 fuldtids camping influencere du skal følge på Instagram

Influencere er i løbet af de sidste knap 10 år gået fra at være et relativt ukendt fænomen til en fast bestanddel af millionvis af menneskers Instagram-feed. Og den gode nyhed er, at der findes influencere indenfor stort set ethvert område og emne. Men hvad så med camping influencere? Hvis du elsker camping så skal du naturligvis ikke snydes for at lære de bedste camping influencere at kende. Må vi med andre præsentere dig for de følgende 5 influencere, der beskæftiger sig med camping på fuld tid.

1. @slowcarfasthome

En af de allerbedste ting ved Instagram er naturligvis appens internationale perspektiv, der er i stand til at gennembryde stort set enhver sproglig barriere. Det handler jo nemlig først og fremmest om billeder på Instagram – og et billede behøver jo nemlig ikke nogen ord. Du vil derfor være i stand til at finde spændende campingindhold fra hele verden, og således opdage hvor stor og mangfoldig verden rent faktisk er. Prøv f.eks. at tage et kig på @slowcarfasthome, der er hjemsted for det suferglade par Danielle og Tommy. Parret har nemlig taget deres udendørs livsstil til det næste niveau, og bor nu permanent i deres autocamper. Og dette er lig med en masse flotte og spændende fotos fra deres mange camping- og udendørsoplevelser. Alt sammen i selskab med deres 2 trofaste hunde.

2. @iamnomad_

De to canadiere Alexandre og Francis stammer oprindeligt fra Montreal, og har slået sig sammen for at servere alle deres spændende rejsebilleder og historier med alle os andre. Deres erklærede mål med er at vise folk, hvor sjovt og hvor muligt det faktisk er at campere og holde ferie udendørs – og ikke mindst at motivere folk til at tage skridtet, og spendere langt mere tid under åben himmel. Forvent flotte personlige fotos fra disse camping influencere, der i skrivende stund har ramt over 40,000 følgere.

3. @nathanaelbillings

Det kræver blot at man scroller i 2 sekunder på nathaneals instagram profil for at se, at der her er tale om en vaskeægte udendørs fanatiker, der oven i købet formår at tage nogle af de flotteste fotos vi til dato har set. Så sørg endelig for at følge nathanael, der direkte fra sit campingtelt giver dig adgang til smuk og uspoleret amerikansk natur.

4. @taoutdoorofficial

Engelske Mike Pullen er nok det man kan kalde for ”a mans man”, hvilket kommer mere end klart til udtryk på hans spændende Instagram profil. Mike elsker nemlig bushcraft, og ikke mindst at fotografere alle sine oplevelser i kanoen, teltet og selvfølgelig på campsitet. Mike viser dig desuden også en række forskellige camping, bushcraft og outdoor redskaber og gadget, som du ganske enkelt ikke vil kunne leve foruden. Muligvis vores yndlings camping influencer.

5. @youdidnotsleepthere

Denne sidste camping influencer holder tonen uhøjtidelig og humoristisk. Temaet ligger nemlig i navnet. Luisa (det hedder hun) afprøver nemlig alle de mest umulige steder at overnatte udendørs, hvilket i sig selv er utroligt underholdende. Forvent desuden også masser af smukke billeder som en fantastisk ekstra bonus.