Adventure rejser: 5 forslag til din næste adventure rejse

Nu hvor 2021 officielt er skudt ordentligt i gang, så vil det allerede nu være en rigtig god idé så småt begynde at planlægge din næste adventure rejser. Enhver adventure rejse kræver nemlig en hel del indledende forberedelse for at turen kan blive en virkelig succes. Dog findes der ikke to rejser der er ens. En adventure rejse kan jo nemlig betyde alt fra dykning i Stillehavet til en vandretur nord for Skive. Når dette så er sagt, så er der dog et par generelle tommelfingerregler som i det store og hele kan finde anvendelse uanset hvilken rejse der er tale om.  Her er 5 af de vigtigste ting du kan gøre for at få den perfekte adventure rejse.

1. Hav et åbent sind

Adventure rejser handler som det allerførste om at have et åbent sind, så man altid kan være forberedt på det uventede. Og ved at vælge at sige ja til nye oplevelser isetdet for nej, så har man allerede nu givet sig de helt ideelle betingelser til at få en uforglemmelig oplevelse – uanset om der er tale om kajaksejling, camping eller klatring.

2. Pak let

Når det kommer til selve oppakningen, så handler det nu om at pakke så let som overhovedet muligt. I sidste ende er der jo ingen grund til at brække ryggen på en masse ekstra baggage, som du i virkeligheden slet ikke har brug for. Vær derfor særdeles selektiv i din planlægningsfase,så du kun medbringer det allermest nødvendig. Lav en pakkeliste og hold dig til den, hvis du er typen der altid pakker køkkenvasken med i kufferten.

3. Gør dit fodarbejde inden afrejse

Uanset om det drejer sig om en vandretur i Canada eller en lidt mere beskeden adventure rejse under de hjemlig himmelstrøg, så er det rigtigt vigtigt at du sætter dig godt ind i din valgte destination. Du skal med andre ord sætte dig godt ind i det pågældende lokalområdes geografi, dets indbyggere og ikke mindst det terræn som du skal til at spendere nogle dejlige dage i.

4. Vælg en aktiv ferie

Selvom adventure rejser på ingen måde betyder være ensbetydende med hård fysisk aktivitet, så vil vi dog alligevel anbefale at din rejse indeholder et element af fysisk aktivitet. Der sker nemlig et eller andet i vores hoveder, når ferien fokuserer på en eller anden form for fysisk prøvelse. Måske er det følelsen af at have udrettet noget særligt efter f.eks. en lang vandretur, der får rejsen til at brænde sig fast i vores hukommelser.

5. Prøv noget nyt

Selvom den nuværende coronakrise naturligvis har sat visse begrænsninger på vores rejsemuligheder til udlandet, så bør du dog ikke fortvivle helt af denne grund. Danmark kan nemlig prale af et utal af forskellige spændende adventure aktiviteter fra kajaksejling, vandre- og cykelture, klatreture eller overnatning i et af de mange naturshelters fordelt landet over. Når dette så er sagt, så vil vi dog anbefale at du måske prøver noget nyt til din adventure rejse – også selvom der blot er tale om et område du aldrig har besøgt tidligere. På denne måde vil du nemlig give dig selv de bedste forudsætninger for at gøre dine adventure rejser absolut uforglemmelige.