Din nye bedste ven i det fri? Derfor skal du have et outdoor ur

Hos OnlyOutdoor elsker vi at komme ud i naturen. Dette er både alene og med andre, men vi har altså altid vores trofaste følgesven med. Vi taler selvfølgelig om et outdoor ur. I de gode gamle dage havde et ur primært to funktioner. Den vigtigste var selvfølgelig at vise tiden, og den anden var, at det blev brugt som et smykke. Den teknologiske udvikling har betydet, at det nærmest kun er fantastien, der sætter grænserne for, hvad et outdoor ur egentlig kan. Vi har fundet fem gode grunde til, hvorfor du skal have et outdoor ur i dagens artikel.

5 gode grunde til, hvorfor du skal have et outdoor ur

Mange folk der trives i naturen, trives nødvendigvis ikke med for meget elektronik. Et outdoor ur er ofte lavet meget diskrete, og så er deres funktioner lavet til, at man kan få en masse fordele ud af uret, når man eksempelvis er ude at vandre, på camping eller på jagt.

 

Der er mange gode grunde til at få et outdoor ur. Vi har opridset fem af dem her.

 

  1. Funktionelle og lang batterilevetid
  2. GPS til tracking af sport
  3. Gode til hverdagsbrug
  4. Vandtætte
  5. Fede designs

Der kan nævnes flere grunde til, hvorfor man skal have et outdoor ur. Det er selvfølgelig forskellige funktioner de har, og de allernyeste har det man kalder for eSIM. Det vil sige, at du faktisk kan bruge dit ur som telefon uden at du har din smartphone med dig på farten. Det kan være yderst praktisk, hvis du er ude på en ekstrem rute, og måske får brug for assistance på din outdoor tur.

 

Ja, urerne bliver som sagt vildere og vildere. Hvis du har et par lækre bluetooth høretelefoner, kan du også smide musik på dit ur. Derved kan du høre lækkert musik mens du er ude at gå, eller når du har smidt dig i dit telt.

 

Har du ikke prøvet et outdoor ur endnu? Så er det altså en af redaktionens varmeste anbefalinger. Vi skriver løbende om outdoor såsom fiskeri, jagt, sport og hvad du ellers kan finde på i naturen i din fritid. Dagens artikel var en lille opfordring til at prøve et ur, hvis du mangler en ny bedste ven, når du skal ud i det fri. Tak fordi du læste med, og god tur i naturen.