Put and take Midtjylland: 5 gode steder

Put and take Midtjylland har længe været kendt som et af de absolut bedste områder til at fiske i – og især når det kommer til ørredfiskeri. Faktisk byder Midtjylland på en række af landets ypperste naturlige fiskesøer og ikke mindst kunstigt anlagte put and take ørredsøer. Netop det midtjyske udvalg er værd at lægge mærke til. For her vil du nemlig kunne finde alt fra åer, natursøer og ikke mindst et godt udvalg af børnesøer – hvis man en dag skulle ønske at lære sønnike lystfiskeriets mange værdier og dyder. Men med det store udvalg i baghovedet, hvor skal man så begynde? Svaret på dette spørgsmål er faktisk relativt enkelt. Du skal nemlig bare læse videre her, hvor du nu kan blive introduceres til 5 rigtigt gode steder.

1. Bjerrely fiskesø

Put and take Midtjylland er langt mere end blot fiskeri I en tilfældig grusgrav. Tag f.eks. Bjerrely fiskesø, der er en vaskeægte økologisk fiskesø med hele 22,000 kvadratmeter krystalklart fiskevand. Denne gudesmukke sø ligger placeret lige midt i en smuk skov, og giver den besøgende rigeligt med mulighed for at få en økologisk regnbueørred med sig hjem. For hos Bjerrely udsættes der nemlig kun økologiske regnbueørreder.

2. Karup Put and take

Karup Put and Take er endnu et godt bud på en fiskesø, der er omgivet af en enestående smuk natur. Anlægget er sammensat af 3 fiskesøer (1 stor og 2 mindre), og er hjemsted for rigelige mængder regnbueørred på op til hele 9 kilo i den store sø. Når dette så er sagt, så kan du dog sagtens også få mindre ørreder på krogen hos Karup put and take, hvilket også gør anlægget til et perfekt udflugtsmål for familie med børn. Karup put and take kommer også med ca. 700 meter åfiskeri, hvis man skulle trænge til lidt forandring.

3. HP’s fiskesø

HP’s fiskesø byder på noget af områdets reneste fiskevand, og ikke mindst et glimrende udvalg af forskellige ørredarter. Så uanset om du ønsker at fange regnbueørreder, kildeørreder, fjeldørreder, bærørreder eller tigerørreder, så vil du ikke gå galt i byen ved at spendere nogle hyggelige timer i HP’s Fiskepark .

4. Tusaagaard Put and take

Put and take Midtjylland bliver ikke meget bedre end hos Tusaagaard Put and Take, der er smukt placeret lige midt i Karup Ådal. Og med hele 4 søer (3 voksensøer og 1 børnesø) med et samlet areal på 16,000 kvadratmeter, samt en å på lige knap 1 kilometer, så er underholdningen bestemt garanteret hos Tusaagaard. Tusaagaard udlejer desuden også 2 af deres søer, hvilket har gjort stedet til et populært udflugtssted i forbindelse med firmature eller klub-arrangementer.

5. Skyggehale put’n take

Sidst men ikke mindst, så burde du også aflægge Skyggehale put’n take et besøg. Dette glimrende anlæg ligger central placeret lige midt i Midtjylland, og består af 3 lystfiskersøer , 2 standardsøer samt 1 børnesø – hvor der passende nok udsættes mindre fisk til de mindre lystfiskere. Og hvis man er heldig, så kan man som voksen oven i købet risikere at få en regnbueørred på op til 9 kilo med sig hjem.