Put and take Nordjylland: Sådan finder du de bedste

Nordjylland er som bekendt hjemsted for noget af landets mest unikke og barske natur, hvilket derfor også er med til at gøre Put and take Nordjylland til lidt af et must for både turister, lokale og tilrejsende fiskeentusiaster fra resten af kongeriget. Du vil nemlig kunne finde et glimrende udvalg af smukke put and take anlæg i Nordjylland, der alle er spækket med fisk i en lang række forskellige arter. Hvis dette lyder interessant, så bør du derfor absolut læse videre her. For her får du nemlig vores bud på 4 nordjyske put and take anlæg, som altid vil være et besøg værd.

1. Dvergetved Søpark Put and take

Dvergetved Søpark befinder sig ca. 12-13 kilometer fra Frederikshavn, og kan tilbyde de besøgende et unikt fiskeområde på knap 22000 kvadratmeter – alt sammen på en hævet havbund. I anlæggets søer vil du nu have mulighed for at fiske både regnbueørreder, bækørreder og ikke mindst guldørreder. En af de ting der virkelig gør dette Put and take Nordjylland anlæg unikt er dog, at man her også kan prøve kræfter med stør og karpe fiskeri – dog kun som Catch and Release (hvor fisken sættes fri igen).

2. Gunderup Fiskesø

Put and take Nordjylland kan desuden også byde på Gunderup Fiskesø, der er sammensat af to fiskesøer på henholdsvis 7000 og 10,000 kvadratmeter. I disse to søer vil du nu kunne regne med at få b.la. tigerørreder, kildeørreder, gedder og så selvfølgelig de altid populære regnbueørreder på krogen. Og med anlæggets placeret lige i nærheden af Limfjorden, så kan du desuden også roligt regne med at få en uovertruffen naturoplevelse med i pakken, når du besøger Gunderup Fiskesø. Og som et lille ekstra tillæg, så kan du oven i købet leje søerne og den dertilhørende bjælkehytte, hvis du skulle gå med planer om at afholde et større arrangement.

3. Midtthy Fiskepark

Hvis du til gengæld har lyst til at fiske andet end ørreder, så vil der hos Midtthy Fiskeparks fiskesø bestemt være rigelig mulighed for at gøre netop dette. Selvom der blot er tale om forholdsvist beskedne 5000 kvadratmeter vand at fiske i, så skal du dog ikke lade dig snyde af den grund. Midtthy Fiskepark giver dig nemlig nogle af områdets bedste betingelser for at fiske både gedder og ål – foruden de sædvanlige ørreder. Et godt bud på en lidt anderledes Put and take Nordjylland oplevelse, der helt bestemt ikke vil skuffe dine forventninger.

4. Lerbæk Fiskepark

Plads er en af de ting som der er rigeligt af i Nordjylland, hvilket kommer til udtryk på allersmukkeste vis hos Lerbæk Fiskepark. Denne fiskepark kan nemlig både på hele 45,000 kvadratmeter fiskesøer fordelt udover 3 smukke søer. Men dette er såmænd ikke det hele. Variationen er nemlig næsten lige så stor som selve søområdet. Forvent derfor at kunne fange alt fra gedder, ørreder, ål, skaller, karusser og karper når du besøger Lerbæk Fiskepark. Der er med andre ord tale om Put and take Nordjylland, når det er allerbedst.