Telttur 2021: Her er 3 forslag til rejsedestinationer

Sommeren er ved at være over os igen, og Europa er heldigvis så småt er ved at åbne sig op igen efter knap halvandet års nedlukning grundet corona. Dette er rigtigt gode nyheder for alle de mange teltglade danskere, der nu har fået udvidet deres feriemæssige horisont betragteligt i 2021. Hvis du derfor er på udkig efter den helt perfekte teltplads udenfor landets grænser, så skal du bare læse videre her. For her får du nemlig 3 forslag på de perfekte destinationer til din næste telttur.

1. Le Clos du Lac: Provence, Sydfrankrig

Hvis du elsker et smukt og dramatisk landskab, så burde Le Clos du Lac i hjertet af Provence i Sydfrankrig bestemt ligge allerøverst på din ferieliste. Denne relativt beskedne teltplads i udkanten af Écrins Nationalpark har i skrivende stund plads til 50 telte, og der venter med garanti Instagram værdige fotos uanset hvilken vej du drejer hovedet.  Og når det kommer til aktiviteter, så er området perfekt til både naturskønne vandreture og ikke mindst fantastisk lystfiskeri og i den nærliggende Serre- Ponçon sø. Le Clos du Lac vil desuden også være perfekt for børnefamilierne, idet campingpladsen kan byde på alt fra fodbold og volleyball baner, en stor legeplads og oven i købet en smuk botanisk have. Le Clos du Lac er med andre ord en vinder for både store og små, og et absolut must på enhver ferieliste.

2. D’Olde Kamp: Ansen, Holland

Denne hollandske teltplads ligger smukt placeret lige i umiddelbar nærhed af en utroligt smuk skov, og giver de besøgende rig mulighed for at få en masse naturoplevelser under bæltet. Med 40 teltpladser vil du desuden heller ikke føle at campingpladsen er overrendt, hvilket uden tvivl vil falde i rigtig god jord hos de fleste danskere. Men en af de ting der gør D’Olde Kamp til noget helt særligt er de mange moderne faciliteter, der giver de besøgende en grad af komfort som man ikke nemt vil kunne finde på andre campingpladser. For her vil du som gæst nemlig altid have kaffe direkte fra den varme hane, wi-fi, morgenmadsservice med lunt brød, bålpladser og oven i købet en udendørs pizzaovn. Og sidst men ikke mindst, så vil du og din familie være omgivet af både geder, høns, kaniner og æsler under jeres ophold. D’Olde Kamp er nemlig også en mini bondegård, hvor de mindste kan hygge sig med at fodre dyrene – og komme hjem med et landbrugsdiplom efter endt ferie.

3. Camping Mexico: Bregenz, Østrig

Aktiviteter Cykling, vandreture, svømning

Lad dig ikke snyde af navnet. Camping Mexico ligger nemlig smukt placeret i alpelandet Østrig. Denne smukke campingplads ligger placeret lige ved den Schweiziske grænse, og du vil derfor præsenteres for en udsigt over to lande hver eneste morgen – hvilket bestemt  ikke kan matches af andre campingpladser i Europa. Camping Mexico ligger desuden lige ved den smukke Bodensøs bredder, og der er derfor rig mulighed for at snuppe sig en dejlig svømmetur efter en lang vandretur. Og når det kommer til vandre- eller cykelture, så er der også rigeligt at tage sig til her. For området kommer nemlig med fuldt udbyggede cykel- og vandrestier hele vejen rundt om den store sø. Slet ikke så tosset, vel?